Organisatie Informatiemarkt tijdens PO Raad Congres

In samenwerking met onze grote zus, Van Vliet Bureau voor Media Adves, hebben we de Informatiemarkt georganiseerd tijdens het PO Raad Congres. Van de plattegrond tot standinrichting. Van conceptontwikkeling tot alle communicatie met standhouders en overige partijen. Van de exploitatie van de standruimte tot aan de facturatie en incasso.

Voor de PO Raad was de Informatiemarkt een mooie bron van inkomsten. Daarnaast gaf de stijlvolle invulling van de Informatiemarkt het PO Raad Congres nog een extra dimentie. 

We zijn erin geslaagd de PO Raad volledig te ontzorgen. Op zo'n manier dat het voor de PO Raad ook direct geld opleverde. Dat hebben we gedaan door voor een stijlvolle en open informatiemarkt-inrichting te kiezen. Deze opzet van de Informatiemarkt zorgde ervoor dat de standhouders op een laagdrempelige manier in contact konden treden met de congresbezoekers.

Binnenkort verschijnt onze white paper: Maak van uw ledencongres ook financieel een succes - over de kansen van een professionele informatiemarkt als aanvulling op uw congres. 

White Paper [verschijnt binnenkort]
Maak van uw ledencongres ook een financieel een succes
over de kansen van een professionele Informatiemarkt met toegevoegde waarde als aanvulling op uw congres
+ stappenplan

Vraag deze white paper hier alvast aan zodat u na publicatie de white paper in uw mailbox ontvangt