Spoor en Partners Uitgeefdiensten neemt Inside Information over

Spoor en Partners Uitgeefdiensten neemt Inside Information over

Het vaktijdschrift Inside Information van Uitgeverij Gelderland BV in Epe, is per 1 januari van dit jaar overgenomen door Spoor en Partners Uitgeefdiensten BV in Haarlem. Inside Information bericht, sinds de start in 1991, over de ontwikkelingen binnen de sectoren projectinrichting, huisvesting en interieurarchitectuur. Het magazine en de aanvullende (digitale) diensten hebben in die ruim 30 jaar, gesteund door een reeks partners, een sterke positie opgebouwd als kennisplatform.

 

Spoor en Partners ziet met Inside Information goede synergiemogelijkheden voor de bestaande titels en klantrelaties. Directeur-eigenaar Rene J. Donkel: “Inside Information is sinds jaar en dag een gerenommeerd vaktijdschrift, dat een uitstekende aanvulling vormt op onze activiteiten. Op die wijze waarborgt deze overname de continuïteit van ons bedrijf. We zijn blij dat het redactieteam van Inside Information betrokken blijft bij de uitgave.”

 

Spoor en Partners Uitgeefdiensten BV is een ervaren mediabedrijf. De onderneming combineert verschillende disciplines, zoals media, verkoop, abonnementenadministratie, vormgeving, ICT en marketing. Spoor en Partners is de uitgeeftak van Van Vliet Bureau voor Media Advies. Donkel: “We zijn gespecialiseerd in B2B-uitgeefdiensten, customer media, uitgeefpartnerships, special interest, bladmanagement en het organiseren en exploiteren van vakevenementen en informatiemarkten.”

 

Ton Brands, oprichter van Inside Information en eigenaar van Uitgeverij Gelderland, voorziet een mooie toekomst voor Inside Information. “Op het gebied van onder andere sales en marketing kan dankzij de overname door Spoor en Partners een professionalisering en schaalvergroting plaatsvinden. Wij mogen blijven doen waar we goed in zijn: de redactie van het tijdschrift. In ruim 30 jaar hebben we een brede expertise opgebouwd op dat vlak. Rene Donkel is iemand die gelooft in de kracht van samenwerking. Mede daarom kwamen we snel tot een overeenkomst.”