Content marketing


Content marketing is verankerd in onze uitgeverij.
Want in deze snel veranderende tijd is het belangrijk om content aan te bieden op het perfecte moment.


Het marketingspel is een spel op en van allerlei verschillende platformen. De aandacht voor online platformen, die passende informatie bieden bij specifieke interesses, groeit. Maar juist in deze tijd waarin mensen aan het beeldscherm gekluisterd zijn is een tijdschrift ook een prettig offline moment.
Goede content en het juiste platform trekt de aandacht van jouw doelgroep en zorgt ervoor dat je veel mensen bereikt. Goede content nodigt namelijk uit tot delen. Wij helpen je graag met jou uitdaging om te groeien.

Goede marketing zorgt ervoor dat het bedrijf er slim uitziet, geweldige marketing zorgt ervoor dat de klant zich slim voelt.

Voor elk project kijken we welke relevante content we nodig hebben of al beschikbaar is om vervolgens een keuze te maken uit de meest geschikte (social)mediakanalen. Uiteraard afgestemd op de beschikbare budgetten.

Hierbij helpen we uit te zoeken hoe je de relevante content kan uitzetten op Facebook, Linkedin, Instagram enzovoort. Maar daarnaast reflecteren we ook samen met u of deze strategiën wel werken voor uw doelgroep. Want misschien moeten we kijken naar andere vormen in marketing, er is bijvoorbeeld ook altijd nog de email, nog altijd een ijzersterke marketing tool!

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in contentmarketing mail naar: info@spoorenpartners.nl. 
De media exploitaite (off en online) wordt verzorgd door Bureau Van Vliet BV. mail naar: sales@bureauvanvliet.com voor de tariefkaarten.