TOPHAIR Magazine

TOPHAIR BENELUX magazine

Een vakglossy magazine voor professionele kappers wordt gemaakt in samenwerking met de uitgever van Top Hair Duitsland.


De Formule van TOPHAIR magazine:
TOPHAIR magazine Benelux is het meest verschijnende en dikste vakglossy voor de professionele kapper. In elke uitgave biedt TOPHAIR de laatste haartrends, step-by-step kniptechnieken, product guides, uitneembare posters en short cuts met nieuws uit de kappersbranche. Een vakblad met veel inspiratie, educatie en informatie.

TOPHAIR online:
Naast het TOPHAIR magazine informeren we onze leden via de actuele nieuwssite: www.tophair.nl en met de e-mailnieuwsbrief die we sturen naar abonnees. Daarnaast maken we ook onze DigiMag, het digitale magazine van TOPHAIR speciaal voor de smart Phone en tablet. 
Voor het platform Top Hair Benelux verzorgen wij het gehele uitgeeftrajact in samenwerking met Wolfgang Peppmeier. Ook Twitter, Instagram en Facebook maken onderdeel uit van het platform voor extra updates rondom het magazine. Via webstore op www.tophair.nl/shop verkopen we aanvullende producten en losse exemplaren

Doelgroep
Professionele kappers, zzp’ers en saloneigenaren met personeel,  haarstylisten en kapperondernemers. Bekijk de uitgebreide doelgroepomschrijving op: www.tophair.nl/adverteren.

Hét vakblad bomvol vakkennis, inspiratie en meer….

Exposuremogelijkheden
TOPHAIR magazine:            Advertenties + redactionele exposure
TOPHAIR website:               Exclusieve banners, maximaal 2 + redactionele exposure via sponsored updates
eTOPHAIR News [e-mail]:   Redactionele exposure via sponsored updates 


Voor meer informatie over het platform en vakblad mail naar: info@spoorenpartners.nl
De media exploitaite (off en online) wordt verzorgd door Bureau Van Vliet BV.  Mail naar: sales@bureauvanvliet.nl voor de tariefkaarten.