Vakblad Kraamzorg

VAKBLAD KRAAMZORG

 

Vakblad Kraamzorg is hét blad dat jouw op de hoogte brengt van alle ontwikkelingen en nieuws binnen de kraamzorg. Babyproducten, medische informatie en ontwikkelingen, zwangerschap, sport en opvoeding komen allemaal aan bod. Het vakblad ‘Kraamzorg’ richt zich op het domein van kraamzorg en de zorg voor pasgeboren baby's en moeders in Nederland. Kraamzorg is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorg omdat het de gezondheid en het welzijn van zowel moeders als pasgeboren baby's ondersteunt tijdens een kwetsbare periode in hun leven.

 
Het tijdschrift ‘Kraamzorg’ richt zich op een specifieke doelgroep binnen de gezondheidszorg-sector; professionals en stakeholders die betrokken zijn bij kraamzorg en de zorg voor moeders en pasgeboren baby's. Vakblad Kraamzorg is hét interactieve vakblad voor de babyprofessionals!
 
Kraamzorg agenda
Elk jaar verschijnt de Kraamzorg Agenda. Deze agenda helpt kraamverzorgenden al hun belangrijke afspraken en taken bijhouden. Er is ruimte voor afspraken, tijd en extra notities te noteren. Tips, tricks, foto’s en de leuke illustraties maken deze agenda een must-have.
 
Titel: Vakblad Kraamzorg
Verschijningsfrequentie: 4x per jaar
Uitgave van: Spoor & Partners BV
Oplage: 4.800 exemplaren
Bereik: 6.250 lezers
Website: https://www.vakbladkraamzorg.nl/
 facebook 5.500+ volgers 
Instagram 1.500+ volgers
Nieuwsbrief  6.400+ abonnees